Hadi oynayalım.

Hayat bir oyun ise hadi oynayalım.

Lets play…

  • Ben yeni bir senaryo üzerinde çalışıyorum bittiğinde seni de bu senaryoya dahil edeceğim ve bir oyuncu teklifi ile geleceğim. Bu senin izlediğin ne ‘Açlık Oyunlar’ına ne ‘Star Wars’a ne de ‘Kuzuların Sezliği’senaryosuna benzeyecek. Gerçek hayatın ta kendisi olacak, varlığın başladığı ve son bulduğu bir yer.

Mekanlar üzerinde çalışıyorum, oyuncuları belirlemek üzereyim. Tabi her film de olduğu gibi bir iyi bir de kötü olacak ve bir savaş tabi ki, kan gölünün içerisinde beyaz bayraklı melekler ile siyah bayraklı şeytanlar arasında.

Tombik
  • Sen ve ben ortada olacağız, sen düşüncelerin ile savaşırken ben senin bu düşüncelerinden iyi olanları seçeceğim ve biz de savaş katılacağız.
Benzer Haber
1 100

Bilinenlerin ile bilinmeyenlerin savaşı…

Haykırışları duyacaksın savaşa girdiğinde, acı ve derinden…Ne fizik kalacak ne de düşünce.

  • Bu savaş senin enerjin ile benim enerjimin savaşı olacak. Son bulduğun da ise bir hiç olacağız. Sadece bir hiç. İşte hayatın yeni oyunu, yeni senaryosu ve son senaryosu. Oyuncular tüm insanlık. Savaş mekanı ise Dünya…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks