Hakan Aslan cinsiyet değiştirerek kadın oldu.

80'lerin ünlü şarkıcısı Hakan Aslan, cinsiyet değiştirdi.

80’lerin ünlü şarkıcısı Hakan Aslan, cinsiyet değiştirdi.

80’li yılların en ünlü şarkıcılarından biri olan ve “Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne” şarkısıyla büyük sükse yapan Hakan Aslan cinsiyet değiştirerek kadın oldu. Şarkıcı, Eylem Erener ismini aldı. Peki, yıllar sonra magazin dünyasının gündemine oturan Hakan Aslan (Eylem Erener) kimdir? İşte detaylar…

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, köşe yazısında 80’li yıllarda yaptığı albümlerle tanınan Hakan Aslan’ın cinsiyet değiştirdiğini açıkladı.

Tombik

10 YIL ÖNCE CİNSİYET DEĞİŞTİRMİŞ

Yeşim Salkım, Nuray Hafiftaş ve Sinan Özen’le konservatuarda aynı sınıfta okuyan ve ‘Eller kadir kıymet bilmiyor anne’ şarkısını Türkiye’de ilk yorumlayan isim olan Hakan Aslan’ın, 10 yıl önce Tayland’da sessiz sedasız ameliyat olarak cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

Yıllardır sanat camiasından uzak olan Hakan Aslan’ın, ameliyat sonrası ismini Eylem Erener olarak değiştirdiği ve Facebook’tan Onur Akay’a mesaj attığı öğrenildi.

10 yıldır kendisinden haber alamayan Onur Akay, yaşadığı şok sonrası Eylem Erener’le röportaj yaptı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks