Hakka ve Hukuka Tecavüz var.

Gerçek şu ki beynimizdeki orjinal veriler değiştirlmiştir.

Hakka ve Hukuka Tecavüz var.

  • Gerçek şu ki beynimizdeki orjinal veriler değiştirlmiştir. Yada doğumdan sonra gelişmesi gereken beyin hücrelerine müdahale edilmiştir.
  • Duyarsızlığın ve tepkisizliğin açık sebebi bu olması gerek. Yaradılışını ve yaşam formunu kavrayamayan insan sürekli bir arayış içerisinde olması gerekirken, kendisine verilenler ile hayatı devam ettirmesi ve kolay bir şekilde kabullenmesi, sahip olduğu aklı kullanamadığını,  bu da beyin hücrelerine müdahale olduğunu ortaya koymaktadır.
  • Birşeylerin birşeyelere bağlanması mantığın çalışmadığını, hayatın sadece fizik kurallarına bağlı olarak yürüdüğünü kabul etmek ise düşünme yetisinin de kaybolduğunu göstermektedir.
  • Kabullenmenin sonucunda meydana gelen hayatın yorumlamasını yapmamak, ona itaat etmek verilenleri kabul etmektir. Bu kabul etme ile kimlerin neyi kabul ettiğini gördüğü halde susmak, hakkın ve hukukun tecavüze uğradığını delilidir.
  • Bu yaşam formu yaratıldıktan sonra insan eline bırakılarak yürümesi sağlanan hayat, var olma sirkülasyonu ile meydana gelen insan, insanların eşit olduğunu ifade etmektedir.
  • Her insan eşit ve aynı haklara sahip ise bu gün bu dünya da yaşayan veya yaşamış tüm insanların hakkına ve hukukuna tecavüz edilmiştir. Çünkü eğer bu gün insanların hakkına ve hukukuna tecavüz ediliyor ise bunun başlangıcında da zaten tecavüz edilerek başlamış ve bunun tepkisini veremeyen duyarsız kalan insan bunu kabul etmiştir. Bu da kendisinin kabullendiğini ve buna duyarsız kaldığını ispat etmektedir. Kabullenmenin ve duyarsızlığın sebebi beyne müdahaledir.
Benzer Haber
1 124

İnsanı insan yapan sahip olduğu vicdan ve düşünme yetisi ile oluşan akıldır. Akıl hakka ve hukuka tecavüzü kabul edemez. Çünkü yaradılaşa ve inanca aykırıdır.

Tombik

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks