Her insan sahip olduğu manyetik alanın içerisinde.

Sahip olduğumuz manyetik alanlar.

Her insan sahip olduğu manyetik alanın içerisinde.

Varlığın sadece fiziksel yapıdan ibaret olduğunu kabul eder isek çok yanılırız ki bunu ortadan kaldıran bir sanal alem söz konusu. İnsan dünyaya teşvik ettiğinde ki dünyaya teşvik eder iken diğer iki farklı cins insandan meydan gelen bir enerji kavramı ile var olmaktadır. Bu var oluş ile kendisinde bir manyetik alan meydana getirmektedir. Ancak bu manyetik alanın oluşması ve şekillenmesi dış etkenlere de bağlıdır. Bu dış etkenler çevrede ki insanlar ve sahip olunan görüntüler, seslerdir.

Hisler daima sonradan gelişen bir enerjidir. Manyetik alan zamanla genişleyerek belli bir konuma ve enerjiye ulaşır. İnsan bunu anladığı an kendini keşfeder. Kendini keşf etmesi onun hayatında başlangıç ve bitiş noktasıdır. Çünkü sahip olduğu manyetik alan diğer manyetik alanlar ile iletişime geçtiğinde ortaya tercihler çıkmaktadır. Tercihler sonucu değişime uğrayan hayat onun yeni bir manyetik alana sahip olmasını sağlar.

Tombik

Sonuç itibari ile bu manyetik alan bir enerjidir. Bu enerji ayrıştırmadan öte birleştirmeyi tercih eder. Birleşen manyetik alanlar genişlemeye başlar. Genişleyen manyetik alan insanıda geliştirir insanlığıda. Bunu keşfedenler şuan dünyayı ve insanlığı yönetmektedirler.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks