Her link de özel bir kodlama var…

Gizli kodlamalar ve hücreleşme...

Hani siz bir kullanıcısınız ya yani kullanılan bir kullanıcı. Maalesef ben bunun dışındayım yani bilinçli olarak kullanılıyorum.

Sonun yakın olduğu şu zaman da öğrenmemek ne kadar acı verici bir durum sonun sonunda göreceksiniz.

‘Ben anlamam, benim konum değil, benim bilgimin dışında…’ gibi öğrenmeme bahaneleri ile bir kullanıcı haline geliyorsunuz. Bu kullanıcılığın sonunda size bir hayat hücresi sunulacak. Size olmasa da çocuklarınıza ya da onların çocuklarına…‘Ne olmuş diyeceksiniz…’, bunun sebebi siz olmuş olacaksınız.  Gerçi şu an sahip olduğumuz hayatın sebebi de sizsiniz ya…bunu da ne kabul ediyorsunuz ne de bir şey yapıyorsunuz.

Tombik

Yakında size ait bir bireysel ekrana sahip olacaksınız. Farelerin kobay olarak kullanılmasının sebebi budur. Önce kobayları kullanır ya da denersiniz sonra insanlara uygularsınız. Bilinçli birey bunu bilir ve kendisinin kobay olarak kullanılmasını istemez.

Bugün sokaklar da insanlar bir şeyleri protesto ediyor ise bunun sebebi budur. Sıranın onlara geleceğini bilmek de ve buna tepki göstermektedirler. Ancak sistem her zaman onları hain ilan eder ve sisteme karşı geldiklerini söylemek yerine başka şeyler ortaya atarlar.

İşte teknoloji de bu şekilde yapmaktadır. Önce ücretsiz bir şekilde açılır sonra ufak bir ücret talep eder ki bunun ticaret olduğu sanılsın…Asla öyle değildir. Hedef büyüktür. Sabır ve zaman gereklidir. Bunu senden benden daha iyi bilmektedirler. Bu durumu gizlemek içinde sayıları, harfleri, kelimeleri kullanmışlardır.  Her insana bir hücre verirseniz her insanı farklı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Neden inandığınız dinde birlik ve beraber olun demektedir. Bunu bir düşünmeniz gerekmektedir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks