Her zaman bir kıvılcım vardır…

Kurulan bu düzen bir gün yıkılacak insanlık kendi kendini yeniden bulacaktır.

Hem iyiler için hem kötüler için mutlak suret ile bir kıvılcım bulunur. İlahi adeletin başlagıcı bu şekildedir.

Kazanmak yada kaybetmek önemli değildir. Önemli olan yaratan için var mısın yok musun meselesidir.

Düzen‘ ne kadar yayılır ise yayılsın kötülükler etrafımızı ne kadar çevrelerse çevrelesin, bir umut ışığı doğacak ve etrafı aydınlatacaktır.

Tombik

Sadece bizim kötülük kıvılcımlarını yakmamamız gerek. Karanlık bir anda gelir ancak ışık etrafı yavaş yavaş aydınlatır.

Benzer Haber
1 100
  • İyiliğin temelinde yaratılış vardır. Kötülüğün temelinde ise isyankarlık ve yıkım. Onun içindir ki İsyan bir anda başlamaz yavaş yavaş yayılır. Yaratılış ise helak sonucu tekrar meydana gelir ve bir anda ol denince olur. İyiliğin kıvılcımı inanmaktır. Küçük bir inançtır. Var olmaya ve yaratılanlara karşı küçük bir ışıktır.
  • Kötülüğün ise ufak bir kıvılcımı yoktur başlangıcı vardır, bu ihanet olabilir, bu küçük bir günah olabilir, bu sevgisizlik olabilir, bu saygısızlık olabilir, bu inançsızlık olabilir bu, bu, bu…

Varsa elinde ufak bir kıvılcım sakla onu bir yere, yeri gelince diğer ufak kıvılcımlarla birleşecek hayatı sana yeniden verecektir.  Kurulan bu düzen bir gün yıkılacak insanlık kendi kendini yeniden bulacaktır.

Onun için yaşamak ve mutlu olmak için her zaman ufak bir kıvılcım vardır. Çünkü yaratılış itibari ile ilahi adalet söz konusudur.

MAG

80%
Awesome
  • Design 80%

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks