Herkes yaptığının bedelini bir zaman öder.

Yaşam formunun elbet bir bedeli olacak.

Herkes yaptığının bedelini bir zaman öder.

  • Koskoca dünyaya ve insanlara işkence eden Firavun suların altında kaldı, halklara hükmeden padişahlar toprağın altını boyladı, Allah’ın seçtiğin peygamberler bile bu dünyayı terk ederken, halen insanlara zulüm edenler, cesaretiniz nereden geliyor?

Yıkımların nasıl geldiğini Helak olmanın ne demek olduğunu ancak Allah ve onun Melekleri bilir çünkü yıkımdan sonra evren üzerinde insan bulamaz ve göremezsiniz. Eğer yaşam formu bu hale geldi ise düşünün bakalım neden bu hale gelmiştir ki Allah belki de hiç bir zaman bu hayat formuna müdahale etmedi. O zaman var olma formunu kim yıkım haline getirde ve helak olmaya neler sebep oldu? Algılayın…

Benzer Haber
1 100
Tombik
  • Nasıl olurda 1 milyar insan secde ederken ve elleri açıkken insanlık yok olabiliyor?

Sahip olduğunuz dolarların bir gün buhar olacağını, cennete çevirdiğiniz dünyanın bir zaman yıkılmayacağını garanti edebilir misiniz? Asla… Bir takım azınlığa mutluluk verirken çoğunluğa acı çektirmeniz sizin aydınlanmış değil kalplerinizin karardığını göstermektedir.

  • Şeytan bile yaptıklarının hesabına verecekken nasıl olurda siz aciz bir halde bir takım durumlara güveniyorsunuz? Maddeyi güç olarak kabul edinenler emin olun onun altında kalacaklar ve bir daha çıkamayacaklar. Onun içindir ki her insan sahip olduğu hayatın bedelini bir şekilde ve bir zaman ödeyecektir. Çünkü yaratılma ve yaratıcı söz konusudur.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks