Herşeyi bırakın ‘Düzen’ sadece kendini düzenliyor.

'Düzen' sürekli kendiniz yeniliyor.

Herşeyi bırakın ‘Düzen’ sadece kendini düzenliyor.

Farkında mısınız, boş yere tartışıyorsunuz. Seçimler, seçilenler, onları yetkilendirenler hatta onları haber yapanlar, hepsi ‘Düzen‘e çalışıyor ve hepsi seçilmiş. Halbuki bu düzen kimin için kuruldu? tabi ki bizim için. Kimi yönetmeye çalışıyorlar tabi ki bizi. Peki neden sürekli yönetilen ve bu yönetenleri seçenler acı çekiyor.

Hayat madde edinmek değildir, ki bunu madde edinip mutlu olanlara söylüyorum. O maddeleri nasıl elde ettiniz…Sizin ne tartışmaya ne de bir toplumu yönlendirmeye ve yönetmeye hakkınız var. Siz; sahip olduğunuz madde ile hükmetmektesiniz ve ‘Düzen‘in seçtiklerinden birisiniz.

Tombik

Bırakın bari vatandaş dediğiniz en alt tabaka konuşsun ve tartışsın. Maddeye sahip olmayanlar halkın karşısına çıksın ve haykırsın. Çünkü onlar ‘Düzen’in seçtikleri değil. Böyle bir şey mümkün mü dersiniz…Asla. Gerçekleri söyleyen biri çıkabilir ve ‘Düzen‘ i çatlatabilir.

Benzer Haber
1 124

Bundan dolayıdır ki konuşmayın zaten konuştuğunuzda da sizi kimse dinlemiyor. Çünkü maddeye sahip değilsiniz. Konuşanların konuştukları da gerçek değil sadece onların sahip oldukları madde konuşuyor.

İşte bu şekilde maddeleştik ve kanunlar, yasalar, sözleşmeler maddelerden meydana geldi.

Bu durum bir ‘Düzen’in eseridir. Ve bu ‘Düzen’i kuranlar bizlere hükmetmektedirler, ayrıca kanımızı emerek gelişmekteler ve bu gelişmeler ile bizleri tek tek öldürmektedirler.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks