Heyelan ve şiddetli yağış nedeniyle ulaşım Giresun-Trabzon istikametinde durdu.

Karadeniz Sahil Yolu’nda şiddetli yağış ve heyelan ulaşımı durdurdu.

Giresun’un Espiye ilçesinde yola gelen heyelan ve şiddetli yağış nedeniyle ulaşım Giresun-Trabzon istikametinde durdu.

Giresun’un Espiye ilçesinde yola gelen heyelan ve şiddetli yağış nedeniyle ulaşım Karadeniz Sahil Yolu’nda Giresun-Trabzon istikametinde durdu.

Tombik

Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun-Espiye arasındaki bölümde şiddetli yağış nedeniyle sabah saatlerinde itibaren yolda oluşan su birikintileri nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde ilerlerken, öğle saatlerinde Espiye tüneli mevkiinde yola gelen heyelan nedeniyle yol Giresun-Trabzon istikametinde durdu. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor

Türkiye’nin Marmara bölgesi ile Anadolu arasındaki en önemli geçiş güzergahlarından olan D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde sis etkili oluyor.

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan yağmur ve sis Düzce’de de etkili oluyor. Bolu dağında sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşerken araçlar trafikte yavaş ilerliyorlar. Yetkililer Bolu dağını kullanan sürücülerin sis nedeniyle kontrollü ve yavaş gitmeleri yönünde uyarılarda bulunuyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks