Hindistan’da durdurdukları arabadaki babayı darp ederek, anne ve 14 yaşındaki kızına tecavüz.

Hindistan'da Arabayı Zorla Durduran Grup, İçindeki Anne ve Kızına Tecavüz Etti.

Hindistan’da Arabayı Zorla Durduran Grup, İçindeki Anne ve Kızına Tecavüz Etti.

Hindistan’da durdurdukları arabadaki babayı darp ederek, anne ve 14 yaşındaki kızına tecavüz etmekle suçlanan 4 kişi gözaltına alındı.

Hindistan’ın doğusundaki Bihar eyaletinde emniyet yetkilileri, Bihar eyaletindeki Gaya kasabası yakınlarında çarşamba günü motosikletle köylerine dönen 3 kişilik ailenin bir grup silahlı kişi tarafından durdurulduğu, motosikleti kullanan babayı darbeden saldırganların anne ve 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiğini bildirdi.

Tombik

4’Ü TUTUKLANDI, 2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Yetkililer, olayın ardından 4 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını ve 2 şüphelinin ise halen arandığını belirtti.

ÜLKEDE TECAVÜZ VAKALARI ARTIYOR

Hindistan’da kadınlara ve çocuklara yönelik cinsel saldırılar, bu suçlar için cezai yaptırımlar arttırıldığı halde yaşanmaya devam ediyor. Ülkede 2012 yılında üniversite öğrencisi bir kızın Yeni Delhi’de bir halk otobüsünde kalabalık bir grubun tecavüzüne uğrayarak hayatını kaybetmesi büyük infial uyandırmıştı. Hükümet tepkilerin ardından cinsel saldırı suçları için hapis cezasını 20 yıla çıkarmıştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks