İdam çözüm olsaydı Medine topraklarında tecavüz rekor kırmazdı.

Berna Laçin’in “Medine” tweetine sert tepki.

Berna Laçin’in “Medine” tweetine sert tepki.

“İdam çözüm olsaydı Medine topraklarında tecavüz rekor kırmazdı” şeklindeki tweeti ile Peygamberimizin vefat ettiği ve kabrinin bulunduğu Medine topraklarına çirkin bir iftira ile dil uzatan oyuncu Berna Laçin hakkında soruşturma başlatılmıştı. Laçin’e bir tepki de Aktuel yazarı Ersoy Dede’den geldi. Çocuk istismarı haberlerinin bilinçli olarak islamiyetle ilişkilendirilmeye çalışıldığına vurgu yapan Ersoy Dede “Belki de bunda beklediği reaksiyonu alamasaydı bir sonraki mesajı doğrudan Peygamber Efendimiz’in şahsına hakaret olacaktı.” diyor.

ERSOY DEDE’NİN YAZISINDAN BAŞLIKLAR:

Tombik

POLİTİK ÇIKIŞLARLA GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYOR

Berna Laçin isimli bir reklam filmi oyuncusu var. En son bir bulaşık deterjanı reklamında görmüştük. Sanırım artık orada da yok. Kaybettikçe politik çıkışlarla gündeme gelmeye çalışan her politik çıkışıyla biraz daha derine inen bir isim.. Gün gelir aşırı sıcakları 3.Havalimanı ve 3.Köprüye bağlar, gün gelir PKK terör örgütü için ‘gerilla hareketi’ der.. Zırvaladıkça dibin dibini gören bir kaybetmiş..

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks