İletişim sistemimiz kontrol altında.

İletişimimiz kontrol altında olabilir.

Bir başkası tarafından arandığınızı nasıl bileceksiniz? Eğer sadece orta da iletişim ile ilgili cep telefonu söz konusu ise.

Örneğin ben sizi aradım. Ulaşamadım. Meşgul dedi veya çaldı çaldı açan yok. Veya ‘Aradığınız kişiye ulaşılımıyor’ dedi. Siz bunu nereden bileceksiniz? Tekrar aradım ve tekrar ve tekrar.

İletişim de bir kodlama üzerine oluşturulmuştur. Nasıl kodlar iseniz o şekilde çalışır. Kod makinaları harek ettiren yazılımlardır. En tabanında ise makina dili mevcuttur. Tüm teknoloji makina dili üzerine kurularak geliştirilmiştir. Bu makina dilini siz bulmadığınıza göre ve nasıl çalıştığını bilmediğinize göre çok güveniyor olmalısınız.

Tombik

Şimdi düşünmemiz gereken şey kimler kontrol altında kimler kontrol altında değil? Bu çok basit bir soru ve çok basit bir cevabı var. Tabi ki düşünenler kontrol altında düşünmeyenler ise gereksiz olarak işaretlenmiş.

Bugün bir kişiyi veya binlerce kişiyi iletişimde kontrol altında tutanlar yarın tüm dünyayı kontrol altında tutacaklar. İsyanlar, savaşlar bu yüzden çıkacaktır. Çünkü direk olarak insan özgürlüğüne müdahale söz konusudur.

Benzer Haber
1 101

İnsan özgürlüğüne müdahale bireysel olamaz. Siz bunu bireysel algılayabilirsiniz ama zaman gelecek ki tüm insanlığı tehdit edecektir. İşte bundan dolayı iyilerin ve kötülerin savaşı olacaktır. İlk kıvılcım iletişimin kontrol altında tutulmasının öğrenilmesi ile ortaya çıkacaktır.

İletişimi kontrol altında tutmak insan hak ve özgürlüğüne en büyük ihanettir. Her ne kadar teknolojiyi icat edenler buna haklarının olduğunu iddia etselerde, bu teknolojiyi sunan ve satan onlardır. Ücretsiz ve bedava olanları kullanmamız ise bizim hatamızdır.

Bugün eğer telefonunuz çalmıyor ise kesinlikle siz düşünen insanlar arasındasınız. Ve sizin iletişiminizi kontrol altında tutuyor olabilirler.

İnsanları yanlızlaştırmak, insanların ticaret yapmasını engellemek, insanların görüş ve düşüncelerinin yayılmasına engel olmak, büyümemelerini sağlamak, bir takım işletmeleri yok etmek gibi birçok neden, onların en büyük sebepleri.

Sanmayın ki her şey rutin bir şekilde devam ediyor. Tabi bir de yönlendirmeler ve filtreleme söz konusu… Bu da bir takım insanlara para aktarmak ve bir takım firmaları büyütmek amaçlı…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks