İnanın herkes kendi gemisini yürütüyor.

olarları bozdurun...

‘Dolarları bozdurun…’ çığırtkanlığını yapanlar zaten önceden dolar alıp yükselmesini bekleyenlerdir.

Vatandaş aç karnını doyurmaya çalışırken doları nereden alsın nere de görsün.

Dolar kimde biliyor musunuz? Bizi yönetenlerde, sanatçılarda, futbolcularda, reklamcılarda ve kanımızı emen iş adamlarında. Ne bende dolar var ne de sende. Onun için bu gün dolar şöyle oldu memlekete sahip çıkalım, dolar böyle oldu hemen bozduralım falan nidaları atanlar zaten dolar ile oynayanlardır. Aldıkları gibi gidip bozdursunlar ama bilsinler ki onlar bozdururken başkaları da onların dolarlarını satın almakta. Onun için kalkıp milleti salak yerine koymayın. Doları alanda satan sizsiniz. Şimdi neden çığırtkanlık yapıyorsunuz ki?

Tombik

İtibarınızı bu kadar yüksekdi de neden dolar almıştınız? Dolar bu kadar önemli değildi ise neden önceden dolar alıp da yükselmesini beklediniz.

Doğru ya o kadar çok kazandınız ki artık ihtiyacınız yok. Tabi bir de kur farkı var. Artık istediğiniz gibi oynayamıyorsunuz.

Hava atmayı bırakın ülkeyi bu hale siz getirdiniz. Halkı kolay kandırıyorsunuz da Allah’ı nasıl kandırıyorsunuz onu açıklayın…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks