İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde yapılan ve dün ortaya çıkan parti ülkeyi karıştırdı.

Oxford'daki seks skandalı büyüyor! Meğer ünlü oyuncu çağırmış.

Oxford’daki seks skandalı büyüyor! Meğer ünlü oyuncu çağırmış.

İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde yapılan ve dün ortaya çıkan parti ülkeyi karıştırdı. The Sun muhabirinin gizlice gittiği partide uyuşturucu ve seks şovları olduğu ortaya çıktı.

The Sun’ın bugün yayınladığı haberde skandala yeni bir boyut eklendi.

Tombik

Dünyanın en ünlü üniversiteleri arasında başı çeken Oxford Üniversitesi partisinin tanıtım yüzünün Hugh Grant olduğu ortaya çıktı.

57 yaşındaki İngiliz oyuncu, kameraya “Çılgınca olacak. Uyuşturucu var, kadınlar var, seks var ve aslında kendime teklif ederdim” diyor.

Parti, Oxford Üniversitesi’nin uzak bir alanında yapıldı. Alana çeşitli çadırlar, sahne ve hasır adam maketleri dizildi. Hasır adamlar hava kararınca yakılmaya başlandı. Partinin ilgi çeken kısmı bu değildi. Partiyi sosyal medya üzerinden günler önce öğrenen öğrenciler, partiye katılırken yarı çıplak halde ya da kostüm giyerek katıldılar. Aynı zamanda, cinsellik içeren lakaplarının olduğu kimlikler ile katıldılar.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks