İnsanlar birileri tarafından ‘Psikolojik…’ olarak hazırlanıyor.

İnsanlık adım adım kaybediyor.

Sizi geleceğe hazırlıyorlar..

Yaşam ve hayat maddeye döküldüğü için insan insanı satar hale geldi. Siz ne kadar anlatırsanız anlatın, siz ne kadar dürüst olursanız olun maalesef bir takım durumlar asla değişmiyor değişmeyecek. Çünkü ekonomik bir yapı söz konusu. Ve insanlar bu ekonomik yapıya adapte edilmiş, psikolojik eğitim verilerek hipnoz edilmişler.

  • Örneğin; Siz tecavüz var diyorsunuz onlar ‘Zevk almaya baksınlar…‘ diyorlar. İnsanlar öldürülüyor diyorsunuz ‘Zaten öleceğiz.. ‘ diyorlar. Soyuluyoruz diyorsunuz ‘Her zaman olan bir durum…‘ diyorlar.
Tombik

Bunları söyleyenlere, ‘Niye yaşıyorsunuz…‘ diyorum.

Adaletsizlikler adalet olarak tecelli ettirilmeye çalışılıyor. İnsanlar birer robot haline getiriliyor, robot olmak istemeyenler zombileştiriliyor ama siz zaten ‘Hayat böyle.’ diyorsunuz…O zaman dehşeti ve vahşeti yaşamaya hazırsınız. Bunada ‘Nasıl olsa olacaktı…’ diyeceksiniz. İşte bu durum insanlığınızı nasıl kaybetiğinizin göstergesidir.

  • Lütfen, ağlamayın, ağıtlar yakmayın ve sakın acı için de kaldığınızda yalvarmayın.

Hak edilen meydana gelecektir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks