İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas’a ait bir mevziyi daha vurdu.

İsrail şiddeti bitmek bilmiyor: Gazze’yi yine vurdular

İsrail şiddeti bitmek bilmiyor: Gazze’yi yine vurdular.

İsrail ile Filistin arasındaki tansiyon dinmek bilmiyor… İsrail, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas’a ait bir mevziyi daha vurdu.

İsrail’e ait savaş uçakları, Refah kentinin doğusunda Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait saha kontrol noktasını bombaladı. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığından, saldırılarda can kaybı veya yaralanan olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Tombik

İsrail’e ait savaş uçakları, önceki saatlerde, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde, Kassam Tugaylarına ait 2 noktayı daha bombalamıştı. İsrail ordusu, dün yayımladığı açıklamada, Gazze’den atılan bir roketin İsrail’in güney sınırında açık bir alana düştüğünü duyurmuştu. Pazartesi sabahı Gazze’den atılan roket, Tel Aviv’in kuzeyindeki Şaron bölgesinde bir eve düşmüş, bunun üzerine İsrail ordusu akşam saatlerinde Gazze’ye saldırı başlatmıştı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks