İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İsrafı kamuoyuyla paylaşacağız.

Ekrem İmamoğlu duyurdu: İsrafı kamuoyuyla paylaşacağız.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi. İmamoğlu, İBB’de israfı engelleme ile ilgili yoğun bir çalışma yapacaklarını, israfın ispatlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

İmamoğlu, ilk görev gününde yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mülteciler konusunda çalışma yapılacağını belirten İmamoğlu, tasarruf için alınacak önlemleri de anlattı.

Tombik

İmamoğlu konuyla ilgili olarak, “Sorgusuz sualsiz harcamaların önlendiği, lüksten şatafattan uzak, tasarrufla insanına hizmet üreten bir anlayışı hakim kılacağız. İsrafın ispatlarını kamuoyuyla paylaşmayı vazife edineceğiz. Böyle bir dönemi yaşatmak Türkiye adına da büyük bir kazanım olacaktır.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu basın toplantısında, İstanbul’da öncelikle trafik, doğal afetler, kent yoksulluğu ve mültecileri öncelikli tutacağını söyledi.

MÜLTECİLER KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPILACAK

İstanbul’daki Suriyeli mülteciler konusunda aktif çalışmalar yapacaklarını belirten İmamoğlu, bu konu ile ilgili ulusal politika oluşturulması gerektiğini ifade etti.

İBB Başkanı, seçim kampanyasında değindiği gibi mültecilerin ülkelerine geri dönmesi konusunda işbirliği yapılacağını söyledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks