İstanbul Pendik’te kredi kartı ve röntgen filmi kullanarak kapı açma.

Röntgen Filmi Kullanarak Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı.

Röntgen Filmi Kullanarak Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı.

Pendik’te saniyeler içinde kapısını açarak girdikleri evdeki ziynet eşyalarını çalan 2 kadın hırsızdan biri, ev sahibi ve mahalle sakinleri tarafından yakalandı.

İstanbul Pendik’te kredi kartı ve röntgen filmi kullanarak saniyeler içerisinde kapısını açarak girdikleri evdeki ziynet eşyalarını çalan 2 kadın hırsızdan biri, karşılaştığı ev sahibi ve mahalleli arasında yaşanan kovalama sonucu yakalandı. Kadın adliyeye sevk edilirken, yetkililer vatandaşların evlerinin kapılarını kilitlenmeleri konusunda uyardı.

Tombik

KAPIYI RÖNTGEN FİLMİYLE AÇTILAR

Olay geçtiğimiz Salı günü Pendik Çamçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmana giren 2 kadın röntgen filmi ve kredi kartı kullanarak daireye girdi. Dairedeki ziynet eşyalarını çalan kadınlar apartmandan çıktıkları esnafa ev sahibi ile karşılaştı. Kaçmaya çalışan kadınlardan biri ev sahibi ve mahallenin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalandı. Sokakta yapılan aramada ise kadının kaçarken attığı ziynet eşyaları ele geçilirken, hırsız kadın ise polise teslim edildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks