İstanbul’da bir eğlence mekânından çıktıktan sonra taksiye binen Y.S.

İstanbul’da taksiye binen genç kadına tecavüz şoku!

İstanbul’da taksiye binen genç kadına tecavüz şoku!

İstanbul’da bir eğlence mekânından çıktıktan sonra taksiye binen Y.S., şoför Fatih K.’nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Taksici tutuklandı.

Benzer Haber
1 2

32 yaşındaki genç kadın ifadesinde saat 01.00 sıralarında bindiği takside şoför Fatih K.’nin kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç’ın haberine göre; genç kadın şoförün daha sonra kendisini araçtan attığını, cep telefonu, cüzdan ve paralarını da gasp ettiğini bildirdi. Başka bir ticari taksiyle Fatih K.’yi takip ettiğini ancak yakalayamadığını belirten Y.S., Beyoğlu Emniyeti’ne gidip taksiciden şikayetçi oldu.

Tombik

Kamera kayıtlarından Fatih K.’nin aracına bindiği belirlenen kadının tecavüz sonrası başka bir ticari taksiyle aracı takip ettiği de kameralardan tespit edildi. Şüpheli Fatih K. tutuklandı. Taksici suçlamaları reddetti. Tutuklu yargılanan taksici hakkında ‘basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir şekilde yaralayarak cebir kullanmak suretiyle ve cinsel amaçla hürriyetinden yoksun bırakarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamalarıyla iddianame düzenlendi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks