İstanbul’da eğlence dünyasında ‘DJ Foxy’ olarak tanınan Nijeryalı Faroog Adebayo Oluwasheye.

DJ Foxy’nin İstanbul'da esrarengiz ölümü.

DJ Foxy’nin İstanbul’da esrarengiz ölümü.

İstanbul’da eğlence dünyasında ‘DJ Foxy’ olarak tanınan Nijeryalı Faroog Adebayo Oluwasheye (28) Beyoğlu’nda yaşadığı evde dün sabaha karşı rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede öldü. Ev arkadaşı S.A.A., “Eğlence mekanlarında DJ’lik yapıyordu. Bazen 2-3 gün gelmediği olurdu. Olay günü de saat 23.00 sıralarında eve geldi. ‘Beni de sahura kaldırın’ diyerek odasına geçip yattı. Sahurda kaldırmak istedik ancak yanıt vermedi. Yanına yaklaştığımızda titriyordu, ağzından köpük geliyordu. Hemen ambulans çağırdık. Hastanede öldüğünü öğrendik” dedi.

Nijeryalı Faroog Adebayo Oluwasheye 28 yaşındaydı. İstanbul’da eğlence mekanlarında DJ’lik yapıyordu. Kendisine DJ Foxy lakabını takmıştı. Eğlence dünyasında da bu isimle tanınıyordu. Beyoğlu, Yenişehir Mahallesi, Kopuzlu Sokak 2 numarada Nijeryalı 2 arkadaşıyla kalıyordu. Önceki akşam bir barda DJ’lik yapmış ve gece yarısı eve gelmişti. Evdeki arkadaşlarına kendisini sahura kaldırmalarını isteyerek odasına geçip yattı. Sahura kalkan arkadaşları Oluwasheye’yi de uyandırmak istedi. Seslendiler ancak uyandıramadılar. Yanına yaklaştıklarında titrediğini ve ağzının köpürdüğünü farkettiler. Hemen eve ambulans çağırdılar. Ambulansla hastaneye kaldırılan Nijeryalı Oluwasheye ölmüştü.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks