İstanbul’da ünlü bir restoran zincirinde garsonluk yapan genç kız.

Garson kızın oyunu...

Lüks restorana gidenler neye uğradığını şaşırdı! Garson kızın oyunu…

İstanbul’da ünlü bir restoran zincirinde garsonluk yapan genç kızın kredi kartı ile hesap ödeyen müşterilerin kart bilgilerini çalarak hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın haberine göre, ünlü bir restoran zincirinde garsonluk yapan 19 yaşındaki Yelda M. ve 2 arkadaşı tutuklandı. İddianameye göre, Yelda M. ünlü bir restoranın Sarıyer’de bulunan şubesinde garson olarak çalışıyordu. Restorana gelen müşterilerine hizmet veren genç kız, aynı zamanda hesap da alıyordu.

Tombik

DAHA ÖNCE ÇALIŞTIĞI YERDE DE YAPMIŞ

Yaklaşık 2 aydır lüks restoranda çalışan genç kızı eski patronu, restoran müdürü Cem G.’ye şikâyet etti. Orhan isimli kişi restoran müdürüne genç kızın daha önce garson olarak çalıştığı restoranda müşterilerin kredi kartı bilgilerini çalarak dikkat çekmeyecek şekilde harcamalar yaptığını, bu nedenle iş yerinden kovulduğunu, aynı yöntemle hırsızlık eylemini bu restoranda da devam ettirdiğini anlattı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks