İstanbul’u korkutan deprem! Saat 05.36’da merkez üssü Yalova Çınarcık.

Yalova'da deprem! İstanbul'da da hissedildi.

Yalova’da deprem! İstanbul’da da hissedildi.

İstanbul’u korkutan deprem! Saat 05.36’da merkez üssü Yalova Çınarcık olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde de hissedildi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Neden İstanbul’da bu kadar şiddetli hissedildi? Detayları uzmanlar aktardı.

Marmara Bölgesi’nde birçok kişi güne deprem ile uyandı. Saat 05.36’da Yalova Çınarcık merkezli bir deprem meydana geldi. AFAD’ın 4.1, Kandilli Rasathanesi’nin ise 4.3 olarak açıkladığı ve yaklaşık 14 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlenen deprem Bursa, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da da hissedildi.

Benzer Haber
1 2
Tombik

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Yalova Valisi Muammer Erol, depremin ardından yaptığı yazılı açıklamada, “Çınarcık Esenköy arasında saat 05.36 da 4,1 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısı ile acil çağrı merkezimize, emniyet ve jandarma birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir” ifadesini kullandı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks