İşte teknolojiye ilk adımı böyle attınız. Yani kendi kendinizi teslim ettiniz.

Kullanıcı ve kullanıcıları kullananlar...

Kullanıcı ve kullanıcıları kullananlar…

İşte teknolojiye ilk adımı böyle attınız. Yani kendi kendinizi teslim ettiniz.  Düşünmeden zıpladınız ‘Bu nedir… ‘ demediniz. Halbuki o sizin sonunuzdu.  Sizi bir kullanıcı olarak tanımladılar. Bunu yaparken de sizi tanımaları gerekiyordu.  Çok iyi başladılar önce bir mail adresi sizi tanımaya başlamak için yeterli idi ve bir mail adresi ile size kapılarını açtılar ve siz de içeri girdiniz. Sandınız ki içeride bir ışık var.

Maalesef o gördüğünüz ışık karanlığın ışığı idi. Onlar, bu ışığı sizin inancınızı kullanarak oluşturdular. İyimserliğinizi denediler sonra kötümserliğe yakınlığınızı ölçtüler.  Sizi ele geçirmek için hayatın tüm yaşam koşullarından oluşan bir takım sosyal ağlar hazırladılar.

Tombik

Hiç düşünmediniz her canlının sonu var iken bu kadar içeri doğru girip hayatı sonsuz kılmak neyin nesi diye…

Artık bir kullanıcısınız. Kullanılmaya ve yönlendirilmeye hazır bir kullanıcı. O kadar ilerlemiş kullanıcı oldunuz ki aklınızı ve beyninizi kullanamadığınız için sizi hasta insan olarak tanımlamaya başladılar. Çünkü kullanıcıları kullananlar akıllı,  kullanıcılar ise sick insanlar olarak tabir edilmeye başlandı.

Tamam önceden de kullanılmıştınız. Ancak hiç bir zaman gerçek kullanılacak bir insan haline gelmemiştiniz.

Sizi kullanan ve bir kullanıcı olarak tanımlayıp kendini akıllı zanneden zihniyet hayatı ve dünyayı değiştirme yolunda hızla ilerlemekte.

Var oluş nedeninizi hatırlayın ve yok oluş nedeninizi de öğrenin. Belki daha fazla kullanılamazsınız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks