İyi Parti Lideri Meral Akşener, Şırnak gezisine gitmek üzere havayolu ile önce Diyarbakır’a gelecek.

Akşener’e Diyarbakır’da Türkçe, Kürtçe ve Zazaca karşılama.

İyi Parti Lideri Meral Akşener, Şırnak gezisine gitmek üzere havayolu ile önce Diyarbakır’a gelecek. İyi Partililer, Akşener’i Kürtçe pankartlarla karşılamaya hazırlanıyor. Akşener için hazırlanan döviz ve pankartların üzerinde Kürtçe ve Zazaca mesajlar yer alıyor.

İyi Parti Lideri Meral Akşener, siyaset sahnesine çıktıktan sonra başlattığı yurt gezilerini Doğu ve Güneydoğu ile sürdürüyor.

Tombik

İlk ziyaretini Bitlis’e yapan Akşener, kalabalık bir yönetici grubu ile birlikte, yarın gün boyu Şırnak ve Cizre ilçesini ziyaret edecek.

Akşener, Şırnak gezisine gitmek üzere havayolu ile önce Diyarbakır’a gelecek.

T24’ten Veysi Coşkun’un haberine göre, siyasetçi Zeynel Abidin Aktay’ın Diyarbakır programını üstlendiği ziyarette, coşkulu bir karşılama yapılacak.

İyi Partililer, Akşener’i Kürtçe pankartlarla karşılamaya hazırlanıyor. Akşener için hazırlanan döviz ve pankartların üzerinde Kürtçe ve Zazaca mesajlar yer alıyor.

Pankartların üzerinde “Tubi xeyr hati serokwezire me, xwişka me (Hoş geldiniz başbakanımız, kız kardeşimiz” yazısı bulunuyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks