Kabineyi kurduktan sonra da çalışma başlatacağız.

OHAL kalkıyor mu?

OHAL kalkıyor.

Cumhurbaskanı Erdogan, 24 Haziran seçimlerinin ardından olaganüstü halin masaya yatırılacagını vurguladı, “Kabineyi kurduktan sonra da çalışma başlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak’ın temizlememesi durumunda Kandil ve Sincar’daki terör yuvalarının vurulacağını belirterek, “Mahmur da kuluçka yuvasıdır. Kandil buradan besleniyor” dedi.

Tombik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu:

KABUL ETMEYİZ: 16 Nisan kararlarıyla milletimiz eski sisteme son verdi. Yeni sistem bu 24 Haziran seçimiyle birlikte sinyalini alacak. Yeni sistem içerisinde kim hangi göreve gelecek bunları ekibimizle çalışacağız. Arkadaşlarımızı tanıtacağız ve bu çalışmalara gireceğiz. Cumhur İttifakı’nın leke almasını asla kabul etmeyiz. Birileri tabi bunu kurcalamak isteyebilir. Onlara da fırsat vermemek gerekir. 16 günümüz var. Birlik beraberlik içerisinde bunu sürdürmeliyiz.

İRTİFA KAZANDIK: Bizim dönemimizde hiç koalisyon olmadığı için biz sürekli irtifa kazandık. Bundan sonra biz eskiye dönmeyelim, o darbeyi yemeyelim istiyoruz. Bu seçimde inşallah başkanlığı alıp, Meclis’te de çoğunluğu sağlayınca Türkiye’yi nasıl uçuracağımızı sadece milletimiz değil dünya görecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks