Kadıköy’de, “Senin havan kime” deyip restorandaki kadını yumruklayan saldırgan

Yemek Yiyen Kadına Yumruk Attı.

Kadıköy’de Saldırgan, “Senin Havan Kime” Deyip Restoranda Yemek Yiyen Kadına Yumruk Attı.

Kadıköy’de, “Senin havan kime” deyip restorandaki kadını yumruklayan saldırgan hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kadıköy’de “Senin havan kime” bir restorandaki kadını yumruklayan kişi hakkında “Kemik kırılmasına ve yüzde sabit iz bırakacak şekilde kasten yaralama” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Tombik

NE OLDU?

Kadıköy’de 18 Ağustos 2018 tarihinde bir restoranda çocukları ile yemek yiyen Abdulkadir İnal’ın (36), restoranın üst katına çıkarak Asuman Bayrak’ı (41) yumruklamasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede, Asuman Bayrak’ın self servis yapan restorana gittiği, parasını ödemek için kasaya yanaştığı, arkasındaki masada da şüpheli Abdulkadir İnal ve çocuklarının oturduğu, o masadan gelen çocuk gürültüsü sebebi ile dikkatinin dağıldığı anlatıldı.

KUCAĞINA ÇOCUĞUNU ALARAK ÜST KATA ÇIKTI

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks