Kaliteyi ucuza alma yöntemleri ve açık artırmalı satış.

iPhone 7 satın alırken nasıl %89 kazanç elde edebilirsiniz?

iPhone 7 satın alırken nasıl %89 kazanç elde edebilirsiniz?

Siz de Avrupa ve Kuzey Amerika genelinde mağazaların stok fazlası indirimlerinden dolayı, açık artırma sitelerindeki satış fenomeninin bir orman yangını gibi yayıldığını farketmişsinizdir.

Bloglarda ya da internette, ederinin çok altında lüks ürünleri satın alabilen mutlu insanlarin hikayelerine rastlayabilirsiniz. Bunun %100 doğru olduğundan emin olmak için biz de denemek ve çok beğendigimiz bir ürünü satın almak istedik.

Tombik

Yeni bir Apple iPhone 7 almak istiyordum ve bu testten ben sorumluydum.

Test yapabileceğim en güvenilir siteyi belirlemek için oldukça fazla araştırma yapmam gerekti ve sonunda büyük ürün yelpazesi ve son zamanlardaki mükemmel ünü ile MadBid sitesine karar verdim.

MadBid yeni müşterilerine sınırlı bir süre için yapmış olduğu promosyonların işe yaradığını kanıtlamak konusunda kendisinden emin.

MadBid’i kullanırken tek yapmanız gereken açık artırmalara katılmak için kontör satın almak. İlk kontör paketinizi satın alırken, promosyon kodunu girerseniz satın aldığınız kadar kontör hesabınıza yükleniyor. Bu durum benim gibi yeni müşteriler için ideal. Şu anda siteyi detaylarıyla inceleyip deneyecek kadar kontörüm var.
Kontör satın aldıktan sonra, sitede ilginizi çeken açık artırmalara katılmaya başlayabilirsiniz Siz teklif verdikçe, ürün için önceden belirlenen kontör adedine göre hesabınızdaki kontörlerden azalıyor. Eğer açık artırmayı kazanırsanız oldukça büyük bir indirimle aldığınız ürünün ve kargo bedelinin ödemesini yapıyorsunuz. Eğer cep telefonu kazanır veya satın alırsanız teslimat Türkiye’den yapılıyor yani en geç bir hafta içerisinde adresinize teslim ediliyor.Gümrük vergisi de ödemek zorunda değilsiniz. Bu harika!

MadBid’in diğer açık artırma sitelerine göre bir diğer avantajı da, açık artırma kazanamasanız bile, harcadığınız kontörler hesabınızda indirime dönüşüyor.Açık artırmada teklif verdiğiniz ya da sitede beğendiğiniz başka bir ürünü indirimlerinizi kullanarak “Hemen Al” fiyatları üzerinden indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks