Kan emici vampirler.

Vampiryanların sonu ne olacak?

Kan emici vampirler.

Hayat öyle birhale geldi ki insanoğlu tüm hayallerini neredeyse gerçekleştirdi. Bunun anlamı artık yaşamasına gerek kalmadı.

    • Verilen beyni tüm ince ayrıntılarına kadar kullandı iseniz artık ölmeniz gerek. Yaşayamadıklarınızı ise hayal etmeniz hayatı tamamladığınızı göstermekte. Peki sonra ne olacak? Ölmeyi mi bekleyeceksiniz…Neden ölümden sonrasını hayal etmiyorsunuz…O da sizin için sonsuz bir yaşam değil mi? Doğru onu da hayal ettiniz, cenneti ve cehennemi bize gösterdiniz. Fakat bu gösterdiğiniz cennet ve cehennem sadece sizin hayalleriniz yani onlarda sizin hayaliniz ta ki bize sunduğunuz hayat gibi.

 

Benzer Haber
1 2.298
Tombik
  • Siz, kan emiciler aslında gerçek var oluşu çok iyi biliyorsunuz. Ondan dolayı kan emici olmadınız mı? O bildiğiniz hayatı hak edenleri engellemek onları sizin gibi yapmak için kan emmiyor musunuz?  Ulaşmak istediğinize uluşamayacağınız için vampire dönüştünüz. Hepiniz acınacak haldesiniz. Çünkü emdiğiniz bu kanların damla damla hesabını vereceksiniz.

 

  • Hani siz inanıyorsunuz ya işte sizin karşısınızda sizin inandığınız kadar inananlar var. Bunu düşünmek ve anlamak istemiyorsunuz. Bu durum sizi daha çok kan emici yapıyor. Sizin vampir olmanızın tek sebebi var o da gerçek inananlara isyanınız. Madde ile bütünleştiğiniz için maddesizleri bir hiç olarak görmeniz sizi isyana sürüklüyor. İsyan etmenizin sonucu kan emip bir vampir haline geldiniz.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks