Kandil’den kaçarak teslim olan 18 yaşından küçük örgüt mensupları.

Cehennemi yaşıyorlar! "17 kez tecavüze uğradım".

Cehennemi yaşıyorlar! “17 kez tecavüze uğradım”.

Kandil’den kaçarak teslim olan 18 yaşından küçük örgüt mensuplarının güvenlik birimlerine verdiği ifadelerin yer aldığı rapor PKK’nın iğrenç yüzünü ortaya koydu.

Raporda yer alan çocuk tanıkların kimisi “3 gün boyunca ‘Mideniz küçülmeli’ diyerek, örgütün sadece su verdiğini anlatırken, kimisi “1 yılda 17 kez tecavüze uğradım” diyerek ağlıyor. Tanıklardan diğerinin “Kandil’in her karışında Kürt çocuklarının kemikleri var” sözleri ise örgütün yaşattığı dehşeti gözler önüne seriyor. Türkiye-Suriye ve İran uyruklu ve yaşları 12 ila 16 arasında değişen çocukların Kandil’e götürüldükten sonra yaşadığı dehşeti gösteren o ifadelerden bazı detaylar:

Tombik

3 GÜN SADECE SU VERDİLER

Cihan V. (12/VAN): 2016’da komşumuz oğlu arkadaşım Ferhat G ile internet kafede oyun oynayıp eve dönerken sokağımızın başında bulunan siyah bir araçtakiler ‘adres soracağız’ diye bizi yanına çağırdı. Yaklaştığımızda arabadan inenler ağzımı kapatıp bizi zorla araca bindirdiler. 1 saat gidince bir mağaraya bizi indirdiler. Geceyi orada geçirdik. Sabaha karşı bizi sonradan adını Hakurk olarak öğrendiğim kampa götürdüler. Orada 8 gün kaldıktan sonra bizi Kandil’e götürdüler.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks