Kaz Dağları’nın ardındaki hırsızlık ittifakı.

'Kaz Dağları’nın ardına gizlenen tezgah inanılmaz boyutta'

‘Kaz Dağları’nın ardına gizlenen tezgah inanılmaz boyutta’.

Gazete Duvar yazarı Bahadır Özgür, “Kaz Dağları’nın ardındaki hırsızlık ittifakı” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Gazete Duvar yazarı Bahadır Özgür 200 bin ağacın katledildiği katliam üzerine, “Kaz Dağları’nın ardındaki hırsızlık ittifakı” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Tombik

“Kaz Dağları’nın ardına gizlenen tezgah inanılmaz boyuttadır” diyen Özgür, “Düne kadar otoyol, köprü, havalimanı, HES’ler ve özelleştirmelerle yer üstünü yağmalayan ne kadar şirket varsa, bugün hepsini yer altında görebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Özgür’ün yazısının tamamı şu şekilde:

Kaz Dağları’nın ardına gizlenen tezgah inanılmaz boyuttadır. Düne kadar otoyol, köprü, havalimanı, HES’ler ve özelleştirmelerle yer üstünü yağmalayan ne kadar şirket varsa, bugün hepsini yer altında görebilirsiniz. Bu vicdansız, kötülük dolu şirketlerin ve siyasetçilerin yasa dışı bir faaliyeti değildir, bizatihi rejimin kendisidir.

23 Nisan 2008 günü maden sahipleri, Maden Fuarı’nda bir toplantıda buluşuyor. Kürsüde, Çevre Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcısı Kemal Kara var. Unvanına bakınca, ormanların önemiyle ilgili konuşması bekleniyor. Oysa tablo dehşet! Madencilere ince taktikler veriyor: “Şehirlerin, kasabaların arka görünümlerinde bu işi yapmak varken… Gelin bunu önde yapmayalım, o taraflarda yapalım. Medya gidiyor, anayolda devam ederken fotoğrafı çekiyor. Medyayı bir tepenin arkasına götürmek isteseniz gitmez.”.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks