Kendinizi koruyun. Sığınacak bir yer bulun. Zalimin sonu için bir şeyler yaklaşıyor.

Zaman daralıyor uzaktan gelenler var...

Zaman daralıyor uzaktan gelenler var…

  • Bir son olacaksa maalesef uzak da değil. Yaklaşmakta sessizce yıkıcı olarak.

Kendinizi koruyun. Sığınacak bir yer bulun. Zalimin sonu için bir şeyler yaklaşıyor. Göremeyeceğiniz ve duyamacağınız bir şekilde. Ama geldiğini zamanı gelince hissedeceksiniz. Tek yapacağınız bir şey var sığınacak bir yer bulmak. Siz istediniz böyle olmasını, siz istediniz bir sonun sizi bulmasını. Çünkü çaresiz bir şekilde nefes alıp veriyordunuz.

Benzer Haber
1 248
Tombik
  • İnsanlığını kaybeden bir insanlığın sonu ne olacak zannediyorsunuz. Yaşamın, hayatın cennete dönüştüğünü mü düşündünüz? Size cenneti verenler bu gelenler karşısında ne yapacaklar…Füze mü kullanacaklar, kimyasal mı deneyecekler… Ne denerlerse denesinler yıkım gerçekleşecektir.
  • Korkmayın, gelen kimin için geleceğini çok iyi bilmekte. Siz sadece kendinizi koruyun. Yıkım, zalimler için gelecektir. Eğer zalim iseniz zaten ne sığınacak yeriniz olacak ne de kaçacak bir yeriniz.

Her zalim için bir parça gelecek. Küçük zalim için küçük büyük zalim için büyük. Ama siz insan iseniz, insan gibi yaşıyor iseniz. Korkmayın…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks