Kendisine ‘ucube’ diyen insanların başına taş yağdırdığı iddia edilen kahin Shipton Ana

Shipton Ana'nın kehanetleri kan donduruyor!

Korku salan kahin!

Shipton Ana’nın kehanetleri kan donduruyor!

Kendisine ‘ucube’ diyen insanların başına taş yağdırdığı iddia edilen kahin Shipton Ana’nın gelecekle ilgili kehanetleri kan donduruyor.

Tombik

Sıra dışı bir çocukluk geçiren ve saatlerce belli bir noktaya bakan Shipton Ana, kendisiyle dalga geçen arkadaşlarının başına taş yağdırdığı iddiasıyla herkese korku salan bir kahin… Öyle ki, o dönem içine şeytani bir varlık girdiği bile söylenmiş, bulunduğu odaların kapılarının çarptığını gören bir yığın insan, onun büyücü olduğunu söylemişti.

24 yaşındayken Toby Shipton ile evlenen ve asıl adı Ursula olan bu genç kızın adı artık kehanetleriyle dehşete düşüren Shipton Ana’ydı. Öyle ki ona ”Knaresborough´nun Bir Bileni” adı bile takıldı. İşte Shipton Ana’nın, Tarihçi Pepys’in 1666 yılında tuttuğu tahmin edilen günlüğünde yazan kehanetleri…

Denizlerin kanlandığı zaman gelince, büyük selle karıştırılacak. Atsız arabalar gidecek. Felaketlerden dünyayı çığlığa boğacak.

Üç uyuyan dağ nefes almaya başlayacak. (Volkanik dağların faaliyete geçmesinden söz ediyor.)

Depremler bir bir şehirleri yutacak. Bütün bunlar benim bilmediğim yerlerde olacak.

İnsanlar susuzluktan ölecekler. Sonra okyanuslar yükselecek. Toprak kuruyup çatlayacak, sonra tekrar normale dönecek. Fırtınalar patlayacak ve okyanus yükselecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks