Kesinlikle; dünya üzerinde ne Demokrasi dedikleri yönetim şekli ne de Adalet mevcuttur.

Bir şey yapmadan nasıl olur da bir şeyler olmasını beklersiniz...

Kesinlikle; Dünya üzerinde ne Demokrasi dedikleri yönetim şekli ne de Adalet mevcuttur.

  • Tamamen uydurulmuş bir hayat üzerinde yaşamaktayız. Bu hayatı bizim için hazırlayanlar kelimeleri de kılıflarına uydurmuşlardır.  Bunun delili sadece iki kelimedir Faiz ve Zam. Eğer insanlık eşit şartlara sahip ve eşit koşullarda yaşıyor ise neden birileri daha fazlasına sahip olmak için faiz ve zam diye bir formu oluşturup insanlığa mal etmiştir. Ve neden sürekli bir ekonomik yapı denilen paranın varlığından bahsedilerek maddeye teşvik edinilmektedir. En önemlisi neden insanlara farklı eğitim verilmek de, farklı kariyerler biçilmek de, farklı inançlara bölünmek de ve şekline göre değer verilmekdedir.

Bunlar bir dünya düzeni değil, Düzen‘ in oluşturmuş olduğu bir hayat şeklidir. Bunu anlamanız biraz zor ama beyninizi biraz zorlar ve araştırma yaparsanız kolayca görebilirsiniz.

Tombik
  • Eğitim diyorlar, eğitimi paralı veriyorlar. Para diyorlar daha fazla çalıştırıp az para vererek emeğinizi çalıyorlar, verdikleri parayı da faiz ve zam olarak geri alıyorlar. Şimdi mantıklı düşünün bakalım. Nasıl oluyor da paralı eğitimin olduğu, Zam’mın ve Faizin işlediği bir ekonomik yapıda Demokrasi ve Adalet olabilir.
  • İnsan hayatında en önemli olgu eğitim ise neden insanlara iyi bir eğitim verilmiyor, bu eğitim karşılığında çalışmanız, üstüne üstlük çalışmanız sonucu aldığınız parayı da geri alarak sizi bir aptal yerine koyuyorlar.
  • Yıllardır ayakta uyutuldunuz. Ve halen uyutulmaya devam ediyorsunuz. Uyandığınız da farklı bir dünya ile karşı karşıya kalacaksınız. Ne kadar inancınıza sarılır iseniz sarılın bir takım durumları önlemeniz artık imkansız.

Siz değil misiniz? ‘Dua etmeden Allah’tan bir şey isteyemezsiniz Dua’nın amacı budur…’ diyen. Bir şey yapmadan nasıl olur da bir şeyler olmasını beklersiniz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks