Kim Kardashian’ın internette ismi aranırken zararlı sitelere en çok yönlendiren.

Siber Güvenlik Şirketi.

Siber Güvenlik Şirketi, Kim Kardashian’ı Zararlı Site Tuzağına Düşüren En Tehlikeli İsim Olarak Açıkladı.

Siber güvenlik şirketi McAfee, Kim Kardashian’ın internette ismi aranırken zararlı sitelere en çok yönlendiren ünlü olduğunu açıkladı.

Siber güvenlik şirketi Mcfee, internette aranması en tehlikeli ünlünün şov dünyasının yıldız ismi Kim Kardasian olduğunu açıkladı. Şirket, İnternette Kim Kardashian’ı merak edenleri uyardı. Ünlü yıldız Kardashian’ın kız kardeşleriyle tartışmaları ya da eşi Kanye West’in Twitter’daki çıkışlarını internette ararken daha dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı. Şirketin araştırmasına göre Kim Kardashian, ismi aranınca çıkan sonuçlarda en çok zararlı link bulunan ünlü oldu.

Tombik

KARDASHIAN EN TEHLİKELİ İSİM

Siber güvenlik şirketi McAfee, ünlülerin isimleri aranınca çıkan sonuçların kaçında zararlı sitelere linkler bulunduğunu ölçerek sıralama yapıyor. Şirketin sıralamasında ise göre Kim Kardashian 2018 yılında internette aranması en tehlikeli birinci isim.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks