Kime baskı yaptılar? Ne baskısı? Gösterin bana parmağınızla şu adama baskı yaptılar.

‘Kime baskı yaptılar?’ diyen Ferdi Tayfur’a Sabahat Akkiraz’dan yanıt!

‘Kime baskı yaptılar?’ diyen Ferdi Tayfur’a Sabahat Akkiraz’dan yanıt!

Ünlü arabeskçi Ferdi Tayfur’un “‘Kime baskı yaptılar? Ne baskısı? Gösterin bana parmağınızla şu adama baskı yaptılar, şu sanatçıya şunu yaptılar diye” sözlerine Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz cevap verdi: “Bana yaptılar…”

Ferdi Tayfur’un bir gazeteye verdiği röportajda “Kime baskı yaptılar? Ne baskısı? Gösterin bana parmağınızla şu adama baskı yaptılar, şu sanatçıya şunu yaptılar diye… Yok böyle bir şey! Ülkede baskı var da bizim gözümüz mü görmüyor? Bana baskı gören birini getirin. Allah aşkına geçsinler bunları” açıklamasına tepki yağıyor.

Tombik

Tayfur’a tepki gösteren isimlerden Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, “Ferdi Tayfur; ‘Kim baskı görmüş? Bana baskı gören birisini getirin’ demiş. Ben gördüm, Erdal Erzincan gördü. Hayır türküsü yaptık diye yasaklandık. Ülkemde bazı şehirlerde ‘güvenlik gerekçesi’ ile konser yapamıyorum. Siyasi olarak taraf olmayı anlarım. Ama sanatçının körlüğünü anlayamam” açıklamasını yaptı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks