Kimin toprağını kime veriyorsunuz?

Ne zaman nasıl sahip oldunuz bu topraklara?

Birileri çıkmış burası senin olsun, birileri çıkmış burası benim olsun, birilerine ise bunu s… et bu bu bir boktan anlamaz demiş ve dünya paylaşılmış.

Pardon! Eğer Adem babamız ve Havva anamız dünyaya gönderildi ise veya dünya da yaratıldı ise bu topraklar yani dünya hepimizin malı değil mi? Nasıl oluyor da birileri dünyanın yarısına sahipken birileri aç ve toprağı yok. Toprağı olmayanlar uzaydan mı ışınlandı? Onlar Adem’inin ve Havva’nın çocukları değil mi? Anladım bazıları üvey evlat… siyahlar, sarılar falan.

Yüzyıllar boyu insanları kandırarak sultanlık, krallık kurmuşsunuz. Cariyeler edinmişsiniz, sevgili yapmış hayatı zevkli bir şekilde yaşamışsınız. Hatta o kadar çok zevk tatmışsınız ki bazılarınız cinsiyet değiştirip diğer zevkleri tatmayı, bazıları ise dönme olmayı tercih etmiş. İnsanlığın geldiğe hale bakınız… Bir de üstün ırk demezler mi kendilerine, hatta kanımızı emenler kendilerini aydınlanmış diye tanıtıyorlar ve bize karşı kendilerini yüceltiyorlar.

Tombik

Bakalım son geldiğinde kim aydınlatacak etrafı veya kim uçacak gökyüzüne doğru.

Bir parça toprak için kim bilir ne kadar insan öldü veya kim bilir iffetini korumak için kaç kadın katledildi. Kim bilir zengin olmak için kaç tane insanın hakkına tecavüz edildi. Kim bilir kaç tane çocuk sokak da açlıktan öldü. Neden bunların istatistiklerini paylaşmıyorsunuz da, işte dünyada şu kadar zengin vardı şu kadar oldu. Efendim, Türkiye’de zengin sayısı çoğalmış. Eee tabi çoğalır o kadar çok kanımız emildi ki, o kadar çok soyulduk ki düşünün artık paramızdan 6 sıfır atıldığı halde halen aklımız başımıza gelmedi soyulmaya devam ediyoruz.

Korkunç…Gökyüzünün de, yeryüzünün de, bulutların da ve yaratıcının da bir sabrı olduğunu unutmayın. Hadi toprakları bir şekilde paylaştınız bari insanların yaşam kaynaklarını çürütmeyin, onların kanlarını emmeyin…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks