Kirli oyunlar…

İnsan yaratılış temizliğini kaybedecektir.

Etrafımız binbir türlü kirli oyunlar ile dolu. Anlatmaya ve yazmaya kalksanız ne biter ne de arkası kesilir.

  • Çok düşünürüm, neden bir insan başka bir insana karşı oyun oynar.  İlk aklıma gelen oynayanın hain olması oyun oynadığı kişinin ise saf ve temiz olmasıdır. Her insana insan gibi bakarsanız bazen karşınıza insan gibi görünün hayvanlar çıkabiliyor. Bunu topluma yayarsanız veya dünyaya açarsanız hainlerin güçlendiğini, oyunların çoğaldığını ve bizim ise sürekli kaybettiğimizi görürsünüz.
  • Bugün dünya nüfusunun % 1 lik bir kısmı insanlığa bir takım oyunlar oynayarak hükmetmektedir. Peki % 99 ne oldu? Hiç mi oynanan oyunları gören yok. Hiç mi gerçekleri algılayan yok…Nasıl olabilir? Yoksa beynimize ciddi anlamda müdahale mi var yada bilinçaltımıza yerleştirilen korku filmleri mi aktif hale geldi? Ancak emin olun tüm doğa ve göremediklerimiz bu insana ve insanlığa karşı oynanan kirli oyunları görmekte ve kaydetmek de zamanı gelince bir film gibi izler gibi izleyeceksiniz.
  • Kirli oyunlar arkasından, kirli bir dünya ve kirli bir insan oluşturacaktır. Bunu yapanlar ise şeytandan farksız olmayacak. Onlar şeytana itaat edecekler ve karanlığa gömülecekler. İnsan yaratılış temizliğini kaybedecektir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks