Kominizmin Yıkılması ve Yükselen Kapitalizm.

Uydurulmuş yönetim şekilleri.

Bana sorarsanız kominizmi yıkan kapitalizm olmuştur. Bunun en büyük delili ve göstergesi dünya zenginlerinin artması. İnsan yerine maddeye yatırım yapılmasıdır.

Aslında kominizm kelimesi de uydurma bir kelimedir taki kapiltalizm kelimesi gibi. Oldum olası bu izm’, çi, çü, çu ile biten kelimeleri sevmem. Sevmek içimden gelmiyor. Kominizmin yıkılmasının en büyük nedeni, insanın insana ihanet etmesidir. Kapitalizmin yükselmesinin en büyük nedeni ise insanın insanı yüceleştirmesidir.

Gördüğünüz gibi Melek ve Şeytan gibi. Biri maddeyi ön plana çıkarıyor diğeri ise insanı.

Tombik

Ancak gelin görünki kominizm çok kötüymüş gibi bir durum dünyaya yayılarak bilinç altımıza kötü bir yönetim şekli olarak yerleştirilmiştir. Ve bunu yapan da kapitalistlerdir. Parayı sevenler, eğlenceye düşkün olanlar ve ayrıca demokrasiyi destekleyenler. Nasıl oluyorsa bu demokrasi desteği oda belli değil.  Yalan bir demokrasi olabilir. Yada bize gerçek demokrasiyi öğretmediler. Belki demokraside kötü bir şeydir.

Bana sorarsanız kapitalistler kominst arkadaşlarına ihanet etmişlerdir. Kapitalistler parayı ve maddeyi paylaşmak istemediklerinden kominizmi yok etmiş kapitalizm de yüceltmişlerdir.

Kısa ve en anlamlı anlama şekli benim için budur. Siz farklı tanımlamalar ve senoryalar yazıp çizebilirsiniz. Her halukarda hiç bir şey değişmeyecek. Bunun sebebi de kapitalistlerin çok güçlü ve zalim olmalarıdır.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks