Korkunç gerçek 42 gün sonra ortaya çıktı… Kocaeli’nde kaybolan Ecem Balcı’yı (17) annesinin sevgilisi Süleyman Kara.

Mezara çağıran Süleyman öldürmüş.

Korkunç gerçek 42 gün sonra ortaya çıktı… Kocaeli’nde kaybolan Ecem Balcı’yı (17) annesinin sevgilisi Süleyman Kara’nın öldürüp ormana gömdüğü belirlendi. Ecem’in annesi, kızı kaybolduktan 9 gün sonra intihar etmişti.

Kocaeli’nde 42 gün önce kaybolan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın, kaybolmasına dayanamayarak intihar eden annesi Esra Ercömert’in eski erkek arkadaşı Süleyman Kara tarafından öldürülüp ormana gömüldüğü ortaya çıktı. Genç kızı, “Bir mezarda taç buldum” sana vereceğim” diye kandıran zanlı, cinayetten sonra sim kartını kendi telefonuna takınca yakayı ele verdi.

Tombik

Gölcük’te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı’nın annesi Esra Ercömert (41) ve babası Gökhan Balcı boşanmıştı. Annesi ile birlikte kalan Değirmendere Hacı Ali Kerkük Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Ecem, göğüs kanseri teşhisi konunca, geçen yılın son günlerinde ameliyat oldu. Anne Esra Ercömert de aynı dönemde rahim kanseri ile mücadele ediyor ve psikolojik tedavi görüyordu. 5 Ocak günü Ecem evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Kızına ulaşamayan anne, eski eşi Gökhan Balcı’yı arayarak durumu anlattı. Çift, polise kayıp başvurusunda bulununca, arama çalışmaları başladı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks