Köşemin toplumsal yazarları…

Hangi köşe diye sorsam söyler misin?

Hangi köşe diye sorsam söyler misin?

Tabi yaz köşesi ve kış köşesinin dışında şöhret ve kariyer köşeside var…

Yıllardır yazıyorlar, kime ne için yazarlar belli değil. O ona atar öbürü onu tutar…Paralar bankalara yatar. Bazıları da acaba yarın ne yazarım diye yatar.

Tombik

Okumayan bir toplum belki gerçekleri bulamadığı için okumuyor olabilir. Tabi siz bunu hiç düşünmediniz. Çünkü gerçekleri yazmak size uygun değil. Sizin bir misyonunuz ve çizginiz var. Kusura bakmayın ne misyonunuz doğru ne de sahip olduğunuz çizgi.

Siz şimdi bu yazıya okurken de kendi çizginize bakıyorsunuz… Acaba imla hatası var mı? cümle düşüklüğü mevcut mu? Tamamlayıcı ve etkili bir giriş yapılmış mı falan filan… – Eee zaten bu kuralları da siz uydurdunuz.

Neden köşede yazıyorsunuz? buyrun, toplumun içinde yazın. Ama sadece gerçekleri. Korkmayın kariyer, mevkii, şan şöhret geçici… Ölüm deseniz tek var olan gerçek.

Siz köşenizi sevmişsiniz. İsterseniz bir misyon değişikliği yapın yada çizginiz doğru mu diye bir bakın.

Ülke sayenizde bu hallere geldi. Toplum sizin yüzünüzden duyarsızlaştı. Kalkıp bir de kendinize köşe yazarıyım mı diyorsunuz?

Doğru siz ancak bulunduğunuz köşede bir yazarlık yapabilirsiniz.

Sizin köşeniz küçük ve sadece misyonunuza hitap ediyor. Onun için siz o köşede kalın. Köşeiniz daraldığında gerçekleri hissedeceksiniz.

Mehmet Arkın Gürbüz
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks