Kurduğunuz saçma sapan bir sistemle insanların hayatlarını çalıyorsunuz.

Kurduğunuz aptal 'Düzen'...

Dünyanın en büyük ve en tehlikeli hırsızlığı insanların hayatlarına müdahale etmek veya onu çalmaktır.

Bu hırsızlığın tanımı yoktur. Çünkü bu hakka tecavüzden başka bir şey değildir.

Şu kurduğunuz sisteme bir bakın kimleri nasıl mutlu ettiniz ve kimlerin hayatına son verdiniz. Sizin bu yaptığınız hiç bir zaman adil olmadı ve olmayacaktır. Bir de hiç bir şey yokmuş gibi davranmanız, içinizin ne kadar değişime uğradığını dışarıdan belirtmediğinizi göstermektedir.

Tombik

Yaptıklarınız bir gün son bulduğun da bedeniniz vücudunuzdan akacak, gerçek insan mısınız göreceğiz…

Toplumu aptal yerine koymanız, onları aptallaştırmanız bir sonuç vermeyecek. İnsanları duyarsızlaştırdığınızı mı düşünüyorsunuz?  Yanılıyorsunuz. Şuan geçici bir duyarsızlık söz konusu olabilir. Yeni bir dalgalanma ile insanlar kendine gelecektir ve bu dalgalanma yeni bir yüz ve yeni bir ses ile olacaktır.

Sizin saçma sapan ve aşağılayıcı bir sisteme sahip olduğunuzu kimse yazmamış ve söylememiş olabilir. Bunun en büyük nedeni, insanların içine korkuları salmanızdır.

İnsanların tek korkusu sizin verdiğiniz korku ile gelecek ölümdür. Halbuki bir düşünseler tekrar diriltileceklerini… işte o zaman size baş kaldırının en büyüğünü yapacaklar. Ve kurduğunuz sistemi ‘Düzen’i alt üst edecekler.

Neye uğradığınızı şaşıracak yüz yıllardır meydana getirdiğiniz ‘Düzen’i kaybedeceksiniz. Hem de bir anda bir hamle ile… İşte o zaman hayata müdahale etmenin, insanların yaşamları ile oynamanın, başkalarının hayatlarının çalmanın bedelini göreceksiniz.

Kurmuş olduğunuz bu ‘Düzen’ yıkılmak için kurulmuştur. İnsanın doğup ölmesi gibi…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks