Kuzey Kore, 910 kilometre irtifaya ulaşıp 450 kilometre mesafe kat eden Pukguksong-3 adlı roketi fırlattı.

Dev roket fırlatıldı, deprem oldu.

Dünyayı ayağa kaldıran denemeyi yaptılar! Dev roket fırlatıldı, deprem oldu.

Kuzey Kore, 910 kilometre irtifaya ulaşıp 450 kilometre mesafe kat eden Pukguksong-3 adlı roketi fırlattı. Yaşanan olayın ardından çok kısa bir süre sonra deprem meydana geldi.

Denizaltıdan atıldı, bütün yeryüzünü sarstı. 910 kilometre irtifaya ulaşıp 450 kilometre mesafe kat eden roket atıldıktan 40 dakika sonra ise büyük bir deprem yaşandı. İşte dünyayı korkutan gelişmenin detayları…

Tombik

Kuzey Kore, artık dünyanın her yerinde füze ateşleyebilir. Pyongyang yönetimi, resmi haber ajansından son füze testinin fotoğraflarını paylaştı.

BBC, Japon Denizi’ne düşen füzenin gökyüzünde Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan iki kat fazla yükseğe çıktığını bildiriyor. Son iki yılda ilk kez bir Kuzey Kore füzesi Japonya’ya bu kadar yakın bir noktaya düşmüş oldu.
En son 2016’da denendi.

Kuzey Kore, ABD ile nükleer müzakerelere yeniden başlayabileceğini açıkladıktan bir gün sonra Wonsan limanı yakınlarından söz konusu füzeyi fırlattı.

Yerel saatle sabah 07.00’de yüksek açıyla ateşlenen Pukguksong-3’ün denizden fırladığı an, oldukça ürkütücü. Söz konusu Pukguksong tipi füzeler, en son 2016’da denenmişti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks