Liselere yerleştirme esas nakil kılavuzu ODSGM.MEB.GOV.TR adresinde yayınlandı.

Her yıl yüz binlerce öğrenci liselere yerleştirme sınavında yer döküyor.

Nakil kılavuzu yayınlandı.

Liselere yerleştirme esas nakil kılavuzu ODSGM.MEB.GOV.TR adresinde yayınlandı. Kılavuzda yer alan bilgilere göre ilk nakil tercihleri 06-10 Ağustos tarih aralığında yapılacak. Liselere nakil tercih işlemleri E-Okul üzerinden yapılabilecek.

Her yıl yüz binlerce öğrenci liselere yerleştirme sınavında yer döküyor.

Tombik

Liselere yerleştirmeye esas nakil kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açıldı. Kılavuzda yer alan bilgilere göre ilk nakil tercihleri 06-10 Ağustos tarih aralığında yapılacak.
Bu tarihlerde herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyenler ise 13 Ağustos tarihinde ikinci nakil için yeniden başvuruda bulunabilecek. Liselere nakil tercih işlemleri E-Okul üzerinden yapılabilecek.

BOŞ KONTENJANLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bakanlığın yayımladığı nakil kılavuzunda yer alan bilgilerine göre 8’inci sınıfı başarıyla tamamlayan, açık öğretim ortaokulundan mezun durumda olanlar ile herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşen/yerleşemeyen öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabilecek.
Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks