Lütfen beni cancel yapar mısın?

Çünkü sürekli Enter e basarak hayatıma yön veriyorsun.

Lütfen beni cancel yapar mısın?

Çünkü sürekli Enter e basarak hayatıma yön veriyorsun. Tabi bazen de geri tuşunu kullanıp anılarımı canlandırıyorsun.  Bu kadar içimize girdiniz ve bizi bir klavye tuşları gibi yaptınız. Sürekli klavyeden bir şeyler yazarak hayata yön vermeye çalışıyorsunuz.

Kafamda sürekli bir soru ‘Ne zaman ve Nerede sanallaştık…‘ Ve bu sanallaşmanın sonucu nereye varacak.

Tombik

Her gün veri kaydetmek ve silmekten bıkmadın mı? Tüm hayallerini klavyeye döküp sonra da sürekli yeni senaryolar yazıyorsun.  Bende sana eşlik etmeye çalışıyorum. Elim bazen cancel tuşuna gidiyor ama sen sürekli beni kopyalayıp çoğaltmaya çalışıyorsun.

Bir de bana şu gerçek ekranı göstersen sana daha neler ileteceğim ama bana sunduğun ekranla başbaşayım.  En azından eşit yarışsa idik…Benim sürekli kaybetmemi istiyorsun bu kadar kazancı nereye götüreceksin. Anladım artık sen yazmıyorsun yazdıkların yazmaya başladı. Doğruya tüm beyinleri boşalttın artık yeni bir beyin üretip onun hakimiyetini ilan edeceksin.

Lütfen beni beynimi boşaltırken dikkat et bazı yerlerine virüs yerleştirdim. Sadece insanın kalıcı olması için… Senin de bir virüs olduğunu biliyorum ama ben buna bir kader demiyorum. Bu senin yazdığın oyunlardan birisi. Ve ben de seninli birlikte oynuyorum…Lütfen oyun bittiğinde beni cancel eder misin?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks