Maçta kararlarıyla hakem Ümit Öztürk ön plana çıktı.

G.Saray gol perdesini, Diagne’nin penaltısı ile açtı.

Zirveye takla.

Maçta kararlarıyla hakem Ümit Öztürk ön plana çıktı. G.Saray gol perdesini, Diagne’nin penaltısı ile açtı. Rodallega durumu eşitledi. İlk yarının sonu ve ikinci yarının başında Belhanda’nın iki golü skoru ilan etti.

‘GOMIS’İ GEÇECEĞİM’

Tombik

G.Saray’daki ilk maçında penaltıdan skoru 1-0’a getiren Mbaye Diagne, selefi Gomis gibi Galatasaray’daki ilk lig maçında gol sevinci yaşadı. 21 golle krallıkta rakipsiz olan Diagne, 13 haftada 9 kez daha ağları sarsarsa Gomis’in en çok gol atan yabancı oyuncu rekorunu da kıracak. Senegalli karşılaşma sonrası şunları söyledi: “İnşallah Gomis’in rekorunu geçeceğim. Benim gol atmamdan çok kazanmamız önemliydi. Çok keyifli bir akşam yaşadım.”

DEVLET BÜYÜKLERİNE TEŞEKKÜR

Babası Talat Terim’i toprağa veren Terim konuşmasının son bölümünü teşekküre ayırdı: “Gidenin yaşı ne olursa olsun, kalanın acısının tarifsiz olduğunu anladım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, devlet büyüklerimize, siyasilerimize, Milan ve Fiorentina’ya, beni 72 saat yalnız bırakmayan Abdurrahim Albayrak’a, taraftarlara ve tüm Adanalılar’a, Terim ailesi olarak teşekkür ederim.” Terim’in TFF’ye değinmemesi ise dikkat çekti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks