Mardin’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılan Gençlik Merkezi

PKK, Kürt kızlarıyla militan avına çıktı.

PKK, Kürt kızlarıyla militan avına çıktı.

Mardin’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılan Gençlik Merkezi, HDP’nin yönetime gelmesiyle amacı dışında kullanılmaya başladı. HDP, toplum değerlerimizden uzak olan kız çocuklarını, erkeklere karşı kullanarak gençlerin dağa gidişini hızlandırdı.

Terör örgütü PKK’ya son günlerde üst üste ağır darbeler vurulup ve yeni militan desteği de neredeyse bitme noktasına gelirken, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen’den önemli açıklamalarda bulundu.

Tombik

Gençleri PKK’ya hazırlıyor

Mardin’de kayyım döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılan Gençlik Merkezinde HDP’nin sözde kültürel etkinliklerle gençlerin beyinlerini yıkandığını belirten Sözen, “Kayyım döneminde açılan gençlik merkezinde sanatsal, kültürel, müzik, okuma yazma, satranç ve çeşitli eğitimler yapılıyordu. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra HDP’ye geçen belediyelerde, sözde bu kültürel etkinlikleri, kendince devam ettiriyor. Hemen hızlı bir şekilde o kütüphaneleri, bir değişime uğratarak, tabelaları, PKK’nın renklerini andıran renklerle donattı. Yine konser adı altına gençlerimizi dağa teşvik edecek sanatçıları götürüp burada gençlerin beynini yıkıyorlar. Görevlendirdikleri kişiler, oraya giden gençleri adeta milli ve manevi değerlerden uzaklaştıracak adımlar atıyor. Bu gençler belli bir süre sonra maalesef sonra kendilerini dağda buluyor” diye konuştu. Toplum değerlerinden uzak sözde eğitimler verildiğini altını çizen Sözen, “Kızları ve erkekleri beraber aynı etkinlikler içerisinde çeşitli özentiler oluşturarak, kız çocukları erkeklere karşı kullanmak suretiyle gençlerin dağa gidişini hızlandırmak istiyorlar” dedi.

Gençler heba ediliyor

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks