Marka değerinin yükselmesi ve kâr marjının artması için yeni nesil Xiaomi telefonlar.

Xiaomi telefonlara şok zam.

Daha çok yüksek donanımsal özelliklerine düşük fiyat istemesiyle bilinen Xiaomi telefonlar için bir dönem sona eriyor. Xiaomi CEO’su Lei Jun, yaptığı son açıklamada şirketin marka değerinin yükselmesi ve kâr marjının artması için yeni nesil Xiaomi telefonların daha yüksek fiyattan satışa sunulacağını duyurdu.

Benzer Haber
1 3

Düşük fiyatları telefonlarıyla ilgiyi uzun zamandır üzerinde tutan Xiaomi cephesinde işler değişiyor. Şirketin başındaki isim Jun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada üzücü bir haber verdi ve yeni Xiaomi modellerinin daha yüksek bir fiyat etiketinden satışa sunulacağını açıkladı. Marka değerinin yükselmesinin birincil amaçları olduğunu vurgulayan Jun, kâr marjının artması için bu yönde bir eğilime girdiklerini de sözlerine ekledi.

Tombik

Şirket, ucuz ve kalitesiz donanım üreten telefon markası olma imajından bu radikal kararla kurtulmaya çalışırken, Xiaomi Mi 10 ve yeni nesil tüm Xiaomi telefonlarda bu yeni fiyat dalgasının hissedileceği düşünülüyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks