Meşguliyet…

Beynimizi meşgul eden üç ana öğe var; Para, kadın ve inanç.

Beyni meşgul eden hücreleri bulup bir an önce temizlemek gerek. Yoksa sürekli gereksiz yere düşünmekten ömür bitip gidiyor.

Teknoloji o kadar ilerideki emin olun bunu da yapacak duruma geldi. Ancak siz henüz içinde değilsiniz. Siz, kayda değer alınmıyorsunuz.

Teknoloji çalışan ve üreten hücreleri değerlendiriyor. Öngörülerden oluşmuş geleceği planlayan geçmişi çabuk unutan bir kafa yapısı istiyor.

Tombik

Bizim beynimizin meşguliyeti sadece para ve kadın. Çünkü bilinç altımıza o şekilde veriler işlendi. İzlediğimiz filmlerde, okuduğumuz gazetelerde, hatta planlanan bazı olaylarda.

Para ve kadın beynimizin yarısından çoğunu meşgul etmiş durumda. Hele ki gençlerde. Tam beynin fırlaması gereken, ateşlenmesi gereken bir dönemde, meşguliyet sadece para ve kadın. Onlar ne yapsınlar oluşturulan yapı bu şekilde.

Hayatımız iki zincirle bağlanmış biri ekonomik yapı diğeri ise cinselliğin karıştığın inanç yapısı. Diğer bir meşguliyet ise inanç kuralları. Bir türlü yerine oturmuyor ve aradığını bulamıyor.

Beynimizi meşgul eden üç ana öğe var; Para, kadın ve inanç.

İşte siz bunlar ile meşgul edilmiş iken, sizi meşgul edenler her gün yeni bir yaşam formu buluyor ve kendilerine inananlara bir takım hayatlar sunuyorlar. Ve bu hayatların hiç birisinde meşguliyet söz konusu değil. Sürekli bir yinelenme ve ilerleme mevcut.

Mehmet Arkın Gürbüz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks