Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiye

İşte Milli Piyango büyük ikramiye kazandıran numara.

Milli Piyango Genel Müdürlüğünün 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiye, “9794035” numaralı çeyrek bilete isabet etti.

Milli Piyango Genel Müdürlüğü Kızılay Binası Salonu’nda saat 14.00’te başlayan “Yılbaşı özel çekilişi”nin gündüz bölümünde, amorti ikramiyeleri hariç olmak üzere 100 bin liranın altında ikramiye kazanan numaralar belirlendi.
100 bin lira ve üzerindeki ikramiyeler ile amorti çekilişleri ise saat 19.00’dan itibaren aynı salonda gerçekleştirildi.

Tombik

Öte yandan, Milli Piyango’nun bu yılki en büyük ikramiyesi olan 61 milyon lira, 9794035 numaralı çeyrek bilete isabet etti.

Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletlerin sevk merkezleri KKTC, Samsun, Antalya ve İstanbul olarak açıklandı.

Milli Piyangonun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 10 milyon liralık ikramiyeyi kazanan numara da belli oldu. Özel çekilişte 10 milyon liralık ikramiye “0798081” numaralı bilete isabet etti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks