Muharrem İnce, Erzurum ziyaretiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Muharrem İnce 'CHP karışmadı' dedi, kampanyasını açıkladı.

Muharrem İnce ‘CHP karışmadı’ dedi, kampanyasını açıkladı.

Bugün Erzurum’a giden Muharrem İnce, basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu ve dün yaşanan tartışmalarla ilgili konuştu.

Muharrem İnce, Erzurum ziyaretiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalar yaptı. İnce’nin sözleri şöyle:

Tombik

“Bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Sloganımız “hepimizin cumhurbaşkanıydı” Hepimizin cumhurbaşkanı olmak için devam edeceğiz. Herkesi kucaklayan, memleketin sorunlarına kafa yoran, 81 vilayeti karış karış dolaşan hepinizin cumhurbaşkanı adayı olarak Erzurum’dan başladık. Kampanya sırasında Erzurum’a gelemedim, onun için Erzurumlulardan özür diliyorum. Burada cumhurbaşkanlığı oyumuz partinin oyundan çok çok fazla. 45 bin civarında bir oyumuz var. Yani gelseymişim barajı aşacakmışız. Erzurum’da bu kampanyayı başlatıyoruz.

“9 EYLÜL’DE KAMPANYA BAŞLATACAĞIZ”

Şimdiden Erzurum’dan 9 Eylül günü başlatacağım kampanyanın ilk açılışını Erzurum’dan yapıyorum. 9 Eylül 2018 yılı bir kampanya başlatacağım. “Türkiye’yi gençlerle yönetelim” kampanyası. CHP’nin 1 milyon 250 bin üyesi var. Ben 9 Eylül 2018’de 9 Eylül 2019’a kadar 1 yıl içerisinde 1 milyon 250 bin genci üye yapma kampanyası bu. 18 ile 35 yaş arasında, partinin üye sayısı kadar. Bunu başaracağız.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks